Bæredygtige og grønne tiltag

På Aarhus Universitet stræber vi efter at gøre vores konferencer mere bæredygtige ved at indføre nogle grønne tiltag. Her er nogle af de tiltag, som du kan opleve under MatchPoints Seminar 2018:

Buffet af konferencematerialer

Vi har erstattet den sædvanlige pose med en “buffet” af konferencematerialer. Dette mindsker forbruget, men sikrer samtidigt, at alle stadig kan tage, hvad de har brug for. Vi opfordrer også til, at vores gæster genbruger materialerne efter konferencen, hvis de ikke ønsker at tage dem med hjem.

Postevand

I stedet for plastikflasker udleverer vi en bæredygtig vandflaske til vores gæster, som kan bruges igen og igen. Den er 100 % BPA-fri og kan gå i opvaskemaskinen. Dette er muligt, fordi dansk postevand er rent og smager dejligt.

Økologisk frokost og pauser

Fra torsdag til lørdag bliver der leveret frokost af Studenterhusfonden, som i 2016 modtog et sølvmærke for at bruge 60-90 % økologiske ingredienser. Studenterhusfonden har 12 kantiner, et gæstehus, et bageri og en cafe rundt omkring på universitetet, og de leverer også catering. Det er deres vision at levere mad i høj kvalitet med et lokalt og nordisk præg, som er lavet fra bunden. Det vigtigste i deres koncept er at sikre et professionelt håndværk og hvor råvarerne kommer fra. Menuen afspejler årstiden – så du får muligheden for at spise forskellige retter af sæsonens højeste kvalitet. Venligst bemærk at frokosten fredag er kødfri.

De bruger udelukkende økologiske frugter og grøntsager, fordi de mener, at det er vigtigt både for den enkelte og for samfundet. Det gør de, fordi de tror på, at ansvar handler om mere end dem selv. De tror på, at grøn energi er smart energi.

Mere...

Vi anbefaler hoteller og restauranter, der har en bæredygtig profil. Vi har et fokus på at mindske madspild, og vi sigter efter at minimere vores forbrug af trykt materiale til konferencen ...

Se grønne restauranter her