Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tak for i år!

Tak til alle der deltog i og bidrog til en vellykket MatchPoints konference i 2019! Se film og fotos fra konferencen til højre her på websiden. Fotos: Lars Kruse og Ida Jensen, AU FOTO.

Bliv en bedre leder: Deltag i ledelseskonference på Aarhus Universitet

Vil du være en bedre leder? Eller er du bare nysgerrig efter, hvordan ledelse påvirker os alle sammen? Så skal du sætte kryds i kalenderen, når Aarhus Universitet holder MatchPoints Seminar om ledelse og målopnåelse i det 21. århundrede den 23.- 25. maj 2019.

Mød H.K.H. Kronprins Frederik, EU-kommissær Margrethe Vestager, direktør Morten Albæk, professor Arnold Bakker, professor Lotte Bøgh Andersen samt en lang række andre forskere, ledere, politikere og meningsdannere, der vil gøre dig klogere på god ledelse i både offentlige, private og frivillige organisationer.

Konferencen henvender sig til ledere men også til dem, der uden formel lederkasket bidrager til at løse ledelsesopgaver og dem, der har en generel interesse i ledelse. Det kan både være i frivillige organisationer og som privat eller offentlig medarbejder.

Praktikerrelevant konference 

Dette års MatchPoints konference prioriterer dialogen med praktikerne, og derfor vil konferencen kombinere formidlingen af indsigter fra den nyeste ledelsesforskning med praktikeres erfaringer. Hovedtalere og paneldebatdeltagere består af forskere, ledere, politikere og meningsdannere. Yderligere vil der være en række forskellige oplæg, debatter og workshops, som afholdes samtidigt, hvilket betyder, at deltagerne på konferencen kan udvælge netop de dele af programmet, som de hver især finder mest interessant.

 

#matchpoints19

Arrangører af MatchPoints 2019

Konferencen er arrangeret i samarbejde mellem Aarhus Universitet, Aarhus Kommune og Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse med Folkeuniversitetet i Aarhus som partner.

Stemningsvideo fra MatchPoints
MatchPoints Seminar 2019: "Vi kan lære af hinanden, og vi kan lære mellem sektorerne"

Ledelse handler om ...

Ledelse handler om at sætte retning og skabe resultater sammen med og via andre. Men hvis man som leder skal skabe resultater igennem andre, kræver det også, at man bliver set som en aktiv leder. Forskningen viser, at efter bare et år uden ledelsesudvikling ser medarbejdere deres leder som mindre aktiv. Derfor skal ledere hele tiden træne deres lederskab”, siger professor Lotte Bøgh Andersen, leder af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, der står bag konferencen.

Ledelsesudvikling handler om ...

Ledelsesudvikling handler om at sætte solid viden i spil i forhold til ens egen dagligdag. Lørdagen er derfor dedikeret til at kombinere viden, refleksion og handling på mindre hold, hvor udvikling af den enkelte deltagers ledelsesmæssige kompetencer er i fokus”, siger professor Lotte Bøgh Andersen.

#matchpoints19